Шарлийн Монакска се почувства излишна (Какво мисли принцесата за извънбрачните деца на Албер) Преглеждания: 11907

1
Оценете този post

Болно и обидно й стана на принцесата от снимката на децата й с извънбрачните им брат и сестра

Шарлийн Монакска все още има тъмни петна в живота си. Още не се е възстановила здравословно и се  лекува в Швейцария без близнаците и съпруга си. А ето, че в нейно отсъствие Албер II реши да събере децата им с неговото  извънбрачно потомство.

Според човек, близък до Шарлийн тя реагирала на това твърде болезнено. Последното нещо, което я разстрои е снимката, която сподели 29-годишната най-голяма дъщеря на принца Джазмин Грималди. На която близнаците престолонаследници са заснети заедно с полусестра си и полубрат си Александър.

Снимката на децата на Шарлийн с извънбрачните им брат и сестра

Заедно потомството на принца на Монако изглежда като голямо и щастливо семейство. Щом видя кадъра Шарлийн се почувства излишна, все едно никой не забелязва, че отсъства отдавна …

Нейна приятелка твърди, че тя никога не е била възхитена от срещите на мъжа си с извънбрачните му наследници и е възразявала срещу опитите му да да ги сприятели с принц Жак и принцеса Габриела, предават от 7days.ru.

Най-тъжната принцеса на света бе принудена да търпи многобройните изневери на Албер, а сега е потресена от факта, че в нейно отсъствие ситуацията е излязла извън контрол. Лечението й ще продължи дълго, поне няколко месеца. А тя като майка няма да може да се намеси …

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар
  1. отмъстител казва

    да дойде в българия и ще й помогнем да му отмъсти многократно

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.