Ева Кикерезова се размина на косъм от…

Нейна колежка също е претърпяла инцидент в новогодишната нощ
0

Нейна колежка също е претърпяла инцидент в новогодишната нощ

Няма да е пресилено, ако кажем, че синоптичката на БНТ Ева Кикерезова е голяма късметлийка.

Тя се е разминала като по чудо със страшен инцидент, който е щял да й струва зрението. Случката се е разиграла навръх новата 2022 година.

Ева Кикерезова
Нейна колежка също е претърпяла инцидент в новогодишната нощ

Колеги на разстроената Ева Кикерезова разкриват, че тя е била уцелена от сачма от пистолет между очите, отбелязва „Уикенд“.
Както вече споменахме инцидентът с Ева Кикерезова се е случил по време на новогодишен купон, на който тя отишла с половинката си.

Веднага след като настъпило полунощ един от гостите на купона извадил пистолет и започнал да стреля с него във въздуха. При единия от изстрелите обаче сачмата се забила точно между очите на синоптичката. За късмет случката не причинила сериозни последици.

Ева Кикерезова се разминала само с разранено чело. Цяло чудо е, че сачмата не е успяла да засегне зрението й.
Малко по-късно синоптичката от БНТ сама съобщи за случката в профила си в социалната мрежа Фейсбук. Това се случи под публикация на колежката й от телевизията-майка Карина Караньотова.

Карина също е претърпяла инцидент в новогодишната нощ – неин приятел й изгорил косата с бенгалски огън.
По ирония на съдбата и двете се бяха обявили срещу зарята и бомбичките в новогодишната нощ, които създават стрес у бездомни животни, домашни любимци, деца и др., пише hotarena.net.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.