Ева Кикерезова на косъм от тежък инцидент

0

Ева Кикерезова се размина на косъм от тежък инцидент навръх Нова година

Очарователната Ева Кикерезова сподели какво й се е случило навръх Нова година. Красавицата се разминала на косъм от тежък инцидент.

Тя едва не загуби зрението си. Екшънът се разигра навръх тази Нова година. По време на купон блондинката била уцелена между очите от сачма на пистолет, пише Хотарена, позовавайки се на„Уикенд“. Колеги на синоптичката споделят пред изданието за ужасяващата случка.

Ева Кикерезова празнувала Нова година заедно с половинката си. Но секунди след полунощ един от присъстващите на купона извадил пистолет, с който стрелял във въздуха. Една от сачмите се забила между очите на красавицата. За щастието само било само драскотина и зрението й не било засегнато.

Ева Кикерезова също сподели за случилото се във Фейсбук. Тя го направи под публикация на колежката си Карина Каранйотова, която също е претърпяла инцидент в новогодишната нощ. Нейният приятел изгорил леко косата й с бенгалски огън.

Именно Карина Каранйотова и Ева Кикерезова обявиха още пред празниците, че са против зарята заради стреса върху животните.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.