Яна Маринова пребивана от бой от гаджето си! (още подробности)

Яна Маринова ококори зрителите
0

Яна Маринова с шокираща изповед!

Яна Маринова направи потресаващи разкрития за живота си пред Мариян Станков – Мон Дьо в предаването „Събуди се“. Тя сподели, че е била жертва на насилие и буквално пребивана от бой.

Яна Маринова
Яна Маринова ококори зрителите

„Знам, че се поддадох на това време, което беше мутробарок, както съм го кръстила. Въпреки че имаше моменти, в които ходех по чалгите, вместо да си отида при книгите. Въпреки че по улиците се стреляха и аз попадах в болница, защото съм улучена.

Въпреки че имах тогава гадже, което ме смилаше от бой и което явно съм си намерила, за да докажа на майка ми, че и аз мога да съм толкова готина и да съм такъв герой от филм като нея“, разказа Яна Маринова. И продължи с изповедта за родителката си.

„Даниела, майка ми, Дункела от „Дружба“, така й казваха, защото беше и мъжкарана на всичкото отгоре, ходи с минижуп и яде шамарите от техните заради това, че се разхожда така. Нямаше клуб в София, в България, в който да не може да влезе, когато си пожелае.

Водеше ме в тогавашната „Ялта“, за да ме учи как да танцувам и да не съм като дървено човече. Тя ме научи също, че мога да имам 2 стотинки в джоба си, но да съм царицата на партито. Ако беше в днешно време, щеше да е супер успешна, популярна и рокендрол“, разказа Яна, пише вестник България днес.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.