Какво се случва с Живка, след като взе голямата награда на „Фермата“? Преглеждания: 46263

Победителката разочарова много хора
0
3.3/5 - (3 votes)

Победителката разочарова много хора

Едва ли сте забравили победителката от „Фермата“ 7 – Живка Ролева, която прибра сумата от 100 хиляди лева.

Запознати издават, че след като прибрала голямата награда, Живка се изпокарала с всички участници в предаването.

Жената, която изкарва прехраната си като шофьор на камион в Австрия не общувала с никой от останалите риалити герои. Тя прекъснала дори връзката си с хората, с които бяха в един лагер.
Ваня дори изплакала, че Живка се прави, че не я познава.

Живка Ролева
Победителката разочарова много хора

„Бяхме се събрали след финала в едно заведение в София. Бяхме с Жоро, с Ралица, Стефан, имаше много хора от продукцията, от предишните сезони. Забавлявахме се – танци, усмивки. Живка дойде на нашата маса за малко, но предпочете да не говори с мен. Дори на самия финал се опитах да ѝ кажа „Честита победа”, но тя наистина се прави, че не ме вижда и не ме познава.

Това е неин избор, не знам защо се е засегнала, но в крайна сметка не е лошо човек да поглежда и навътре в себе си. Живка се правеше, че сме ѝ приятели и да – аз се чувствах използвана. Определено използваше много и различни начини, за да постига целите си. Не й прави чест такова поведение“, споделя Ваня.

За зрителите на „Фермата“ стана повече от ясно, че след финала си пролича, че почти никой не одобрява победата на Ролева.
Кирил и Мартина пък не скриха огорчението си. Двамата дори намекнаха, че победата на Живка е нагласена.

Към днешна дата тираджийката е щастлива със захранената си банкова сметка. Тя е готова да се върне отново в Австрия, тъй като ненавижда България. Категорична е, че не би останала тук, но пък няма против да участва в наше риалити и да прибере парите от спечеленото шоу, пише hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.