Николета Маданска се отказа от… Преглеждания: 9842

Майчинството й поставя под сериозна въпросителна кариерата
0
Оценете този post

Майчинството й поставя под сериозна въпросителна кариерата

Известната спортна журналистка Николета Маданска, която понастоящем е половинка на бившия новинар Венелин Петков се е отказала от кариерата си.

Причина за това е именно Венелин Петков.

Николета Маданска
Майчинството й поставя под сериозна въпросителна кариерата

За никого не е тайна, че вече повече от година Николета Маданска е далеч от светлините на прожекторите. Оказва се, че сега й предстои още едно майчинство.
Броени дни след Коледа, тя съобщи, че двамата с Венелин Петков имат още един син – Михаил.

През цялата си втора бременност тя не обели и дума за това, че са в очакване на втора рожба.
При все, че всички шушукаха, че двойката е в очакване на дете, Николета Маданска старателно прикриваше коремчето си на всички снимки, които публикуваше в социалните мрежи.

Това, което издаде, че бебе номер две е напът бе фактът, че тя посрещна първия рожден ден на сина им Йоан, облечена в роклята, която носеше в деветия месец от бременността си с него.
Мълчанието за втората им рожба продължи до самото раждане.

На 28 декември Николета Маданска оповести официално, че е родила втори син. Той носи името на баща й – футболният треньор Михаил Мадански.

„Година и месец по-късно отново съм мъжка майка! Тази сутрин се роди Михаил. Сърцата ни са пълни с любов и благодарност. Най-доброто предстои”, написа водещата в социалните мрежи. Щастливият татко – Венелин Петков, който рядко дава израз на емоциите си в публичното пространство, също не се сдържа. „Йоан вече си има братче – Михаил. Хайде, чакаме ви вкъщи!”, обърна се той към своята половинка и детето си през социалните мрежи, пише hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.