Хороскоп за 10 януари, понеделник – от Овен до Дева Преглеждания: 364

0
Оценете този post

Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ОВЕН

Ако е вярна поговорката, че денят се познава от утрото, то днешният ден е ползотворен. Това е времето, в което ще може да се справите с няколко неща едновременно. Нищо няма да ви сеизплъзне от погледа. Има шанс да намерите отговори на трудни въпроси и да завършите дела, които за забуксували. Вероятни са неочаквани подаръци.

ТЕЛЕЦ

Днес ще успеете да завършите започнатото и резултатът ще ви носи доволство. Втората половина на деня е времето, когато ще се отварят нови хоризонти. Ще се появяват планове, които ще може да реализирате скоро. Това е чудесно време да се срещнете с онези, с които отдавна се опитвате да поправите отношенията си.

БЛИЗНАЦИ

Светъл, наситен със събития и ползотворен ден. Денят е подходящ за разговори за бъдещето и за обсъждане на планове. Разбирате как можете да постигнете отдавна поставени цели. Първата половина на деня е подходяща за познати дейности, втората ще донесе смели идеи.

РАК

Задава се динамичен и малко хаотичен ден – има много неща за правене. Осъзнавайки това, ще се опитате да не си губите времето. Но това не винаги ще е възможно. Не се притеснявайте, ако нещата не вървят по план. Звездите са на ваша страна и в крайна сметка всичко ще се нареди добре. Опитайте се да прекарвате повече време с тези, които ви подкрепят.

ЛЪВ

Денят ви носи безпокойство и тревоги. Най-вероятно през първата половина ще трябва да се занимавате с дела на други хора и да разрешавате проблеми, възникнали не по ваша вина. Няма да лесно, но ще се справите успешно. Опитът, натрупан преди време, също ще ви помогне. Намерете време и за почивка

ДЕВА

Лесно намирате подход към различни хора и ще разбирате отлично новите си познати. Ще успеете да се сприятели с много от тях и да изгладите някои отношения, дължащи се на недоразумения. Парични постъпления, надвишаващи очакванията ви, ще ви дадат възможност да направите някои по-големи покупки и ще си отдъхнете финансово.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.