Арабин купи прокълнатия замък на Косьо Самоковеца Преглеждания: 1547

Врачка твърди, че замъкът на Косьо бил прокълнат
0
Оценете този post
Вдовицата на Косьо Самоковеца – Ангелинка, никога не е живяла в имението

Тузарският палат на застреляния в Амстердам през 2003 г. наркобос Костантин Димитров, известен като Косьо Самоковеца, в зимния курорт Боровец вече има нов собственик – разкрива в. „Уикенд“. Преди около месец вдовицата Ангелинка е успяла най-сетне да продаде внушителното планинско имение. Според източник от брокерските среди собственик на замъка на Косьо е заможен арабин, развиващ проспериращ бизнес в България от поне 10 години – отбелязва изданието.

Цената на сделката не се съобщава, но тя е поне 8 млн. лева – твърдят специалисти. Внушителната сграда, имитираща замък, бе построена приживе от Косьо Самоковеца, който я превърна в лична резиденция.

Близки до Ангелинка споделят, че вдовицата на Косьо никога не е живяла в имението, тъй като е смятала тази сграда за прокълната. Още в края на 90-те години, когато мъжът й започнал мащабния строеж, врачка казала, че имението е прокълнато, тъй като се строи с кървави пари и ще донесе само нещастия и смърт на стопаните си. Силно суеверната Ангелинка напразно опитала да разубеди мъжа си от строежа.

Малко след смъртта на Косьо Самоковеца вдовицата Ангелинка роди сина му Константин-младши. Впоследствие почернената дама успя да продаде доста от имотите на набързо забогателия си съпруг, като черешката на тортата бе продажбата на замъка му на Боровец.

Врачка твърди, че замъкът на Косьо бил прокълнат

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.