Хороскоп за 9 януари, неделя – от Везни до Риби Преглеждания: 322

0
Оценете този post
Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ВЕЗНИ

Днес се възобновяват ситуации или нерешени въпроси от минал период. Проекти, за които досега не сте имали време, може да преразгледате и да им вдъхнете нов живот.  Можете да довършите дейности, свързани с подобрения в дома: от подновяване на интериора, ремонтни дейности, покупка на дом до създаване на семейство. Промяната от битов характер е съществена.

Отговорности към родител или деца ще ангажират вниманието ви, но е необходимо да намерите време и за себе си, за любимите си занимания или хобита. За някои от  вас това е време за размисъл върху създаването на нова визия за по-нататъшно развитие и перспективи.

СКОРПИОН

През тази неделя ще се отвори възможност за повече финансови приходи, но ще растат и разходите, които ще направите през новата седмица. Бъдете умерени, избягвайте участие в съмнителни сделки, които ви гарантират големи печалби. Ако през изминалия период са се натрупали неизяснени казуси с вашите колеги или членове на семейството, сега е моментът, когато можете да внесете яснота, а това ще ви осигури надеждна подкрепа.

СТРЕЛЕЦ

През днешният ден се активира силно ефективен период за тези от вас, които искат да направят съществени промени в живота си. Очертава се една силна седмица, натоварена с работни ангажименти и нови възможности, възможностите пред вас са многобройни. През тази седмица ще се радвате на положително и подкрепящо взаимодействие от страна на вашите приятели или личности, които са ваши благодетели. Действайте в зависимост от вашите приоритети.

КОЗИРОГ

Тази неделя ще ви даде възможност да преразгледате ценностите си и преподредите приоритетите си. За да избегнете напрежението, постарайте се да намерите баланса между служебните и семейните задължения. Приоритет в почивния ден, естествено, е семейството и домът. Така че отдайте необходимото внимание на хората вкъщи.

ВОДОЛЕЙ

Използвайте ефективно времето днес, като се насочите към финализиране на започнати задачи. Изправени сте пред множество нови идеи и варианти. През тази седмица ще се радвате на подкрепата на вашите приятели, влиятелни личности, които ще ви съдействат да осъществите целите си. Очаква ви една вълнуваща неделя, изпълнена с добри възможности.

 РИБИ

В главата ви зреят удивителни планове за днес, свързани с любимите хора. Възползвайте се и се отдайте на тях. Сега е и времето да си поставите високи летви, да разчупите границите на възможното или да преминете на по-високо ниво. Преразгледайте планове и проекти от минал период, те могат да бъдат носител на положителни възможности към настоящият период. Вечерта прекарайте в семеен уют.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.