Хороскоп за 9 януари, неделя – от Овен до Дева Преглеждания: 224

0
Оценете този post
Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ОВЕН

Новата седмица е белязана още от днес, наситена е с динамика и непредсказуемост. Това до голяма степен ще важи за тези от вас, които през последните две години успяха да създадат устойчиви структури най-вече в темите, свързани с  работа, кариерно развитие  или семейни отговорности. Така че запретнете ръкави и бъдете готови за всякакви предизвикателства.

ТЕЛЕЦ

Неделята е носител на положителна енергия и чудесни възможности. Важно е да използвате създадените предпоставки и да насочите вниманието си към вашите основни цели, а дали ще пристъпите към конкретни действия, или ще изчакате, със сигурност може да послушате вашия вътрешен глас. Усамотението ви действа благоприятно.

Отделете време и определете най-важните за вас цели за цялата година. Социалната ви активност ще расте, а това ще внесе промени  в средата около вас, приятелския кръг и обкръжението.

БЛИЗНАЦИ

Изправени сте пред множество нови идеи и планове, свързани с развитието ви в бъдеще. Първите дни от тази седмица са подходящи да поставите едно ново начало в областта на отношенията в личен план. Днес ще получавате много подкрепа на силни и влиятелни личности, играещи важна роля в развитието ви.

РАК

Ежедневието ви е все по-натоварено, а седмицата е важна за кариерното ви развитие. Действия в посока заемане на по-престижа позиция и утвърждаване на авторитета ви ще бъдат водещи. И през тази седмица бъдете внимателни към здравето си, пазете себе си и близките си. Неделята е денят да се подготвите психологически за евентуални препятствия.

ЛЪВ

Днешният ден, въпреки че е почивен, може да бъде повод за емоционален дискомфорт, конфликтни ситуации и сложни взаимоотношения. Бъдете предпазливи и пазете гърба си. Нерешени казуси от минал период могат да ескалират и да увеличат напрежението. Старайте се да вземете правилни решения и да пазите самообладание. Грижете се за здравето си, не са изключени вирусни инфекции. Насочете вниманието си към тези ваши близки хора, които ви осигуряват надеждна подкрепа.

ДЕВА

Тази неделя бележи началото на съществена промяна. Старият начин на съществуване изисква да бъде заменен от нова форма. Тенденцията вече е зададена. През следващата седмица много по-ярко ще осъзнаете промените, които настъпват. Седмицата ви предоставя възможност да определите посоката си на движение през цялата година, така че бъдете концентрирани.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.