Нова турска сага ще разтърси родния ефир Преглеждания: 1092

Срещата им не ги оставя равнодушни, но…
0
Оценете този post

Срещата им не ги оставя равнодушни, но…

Нова турска сага е напът да разтърси родния ефир.

Тя ще е първото премиерно заглавие в ефира на bTV Lady за тази година.

Става въпрос за хитовата турска сага „Бараж“. Приключил преди броени месеци в южната ни съседка, той ще стартира в родния ефир на 13 януари.
Хитовата сага обещава да плени публиката с необикновен сюжет в съчетание с първокласен актьорски състав.

сага
Срещата им не ги оставя равнодушни, но…

Епизодите на хитовия сериал „Бараж“ ще се излъчват всяка делнична вечер от 21.30 ч. по bTV Lady.

Историята разказва за младата Нехир (Биран Дамла Йълмаз), която се регистрира в сайт за запознанства. Там започва да си пише ежедневно с мистериозния Назъм (Феян Думан).
При все, че отначало не си разменят снимки, те споделят виртуално ежедневието си в продължение на няколко месеца. С времето връзката им се задълбочава и Нехир решава да изпрати снимката си на Назъм.

Той остава очарован от красотата на Нехир, която е значително по-млада от него. Това, което го притеснява да й отговори със своя снимка е огромния му белег на лицето. Поради тази причина той дълго време не й отговаря. Нехир съответно остава с впечатлението, че Назъм не я е харесал.

Точно в този момент тя получава фалшива снимка. Пред очите й се разкрива атрактивен млад мъж, който мигновено я пленява.
Истината обаче е, че Назъм изпраща снимката на колегата си Тарък (Бурак Йорук), с когото ръководят строежа на нова язовирна стена (бараж) в града.

Девойката е силно впечатлена от визията на момчето от снимката и настоява двамата да се срещнат на живо възможно най-скоро.
Назъм обаче се страхува да не бъде разкрит и да изгуби комуникацията си с Нехир. Поради тази причина той моли Тарък да се представи за него пред Нехир.

Срещата между двамата не ги оставя равнодушни и те изживяват първите трепети на любовта си. Всичко това се случва пред погледа на съкрушения Назъм.

Как ще се развият събитията и до какво ще доведе лъжата на Назъм? Възможно ли е любовта да надделее в свят на суета? Отговорите на тези и редица други въпроси ще откриете в сериите на „Бараж“, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.