Хазал Кая с коронавирус: Само паниката ме спаси от усложнения! Преглеждания: 742

Хазал Кая с коронавирус сн. Инстаграм
0
Оценете този post

Актрисата Хазал Кая с коронавирус, разказа как е разбрала, че е болна

Хазал Кая призна, че с коронавирус, но е благодарна на паническата си природа, защото така е успяла да се спаси от усложнения. Предпазливата актриса взела решение да се изследва всеки ден след като нейни колеги потвърдили, че са болни от коронавирус.

„Преди дни колежката ми Селин Секерчи спомена, че съм голяма паника. Това ме спаси. Вярно е, но благодарение на този факт успях да установя навреме, че страдам от вируса. В момента всички у дома сме с положителни проби, само синът ми Али не е. Надявам се, че така ще бъде и занапред“, казва още актрисата, пише haberturk.com.

Хазал, която е болна и от диабет, признава, че истински се притеснила, когато видяла как нейни колеги боледуват от ковид. Особено след като по време на снимките на новия й проект, колежката й Селин дала положителна проба. Това накарало актрисата да се тества почти непрекъснато с бърз тест. И щом получила положителен резултат, взела решение да се карантинира и да се подложи на задълбочена терапия. В момента цялото семейство е в изолация, но звездата общува с фенове и журналисти в социалните мрежи. И споделя, че това, което за някои хора е било смешно, не е въобще забавно за нея.

Хазал Кая с коронавирус сн. Инстаграм
Хазал Кая с коронавирус сн. Инстаграм

Хазал Кая, която посрещна първородния си син Али през 2019-а година, наскоро призна, че мисли за второ бебе. Засега обаче актрисата е отложила плановете, тъй като пандемията я притеснява. Още повече, че семейството преживя достатъчно тревоги покрай вируса. При първата си бременност актрисата преживя и тежък стрес – квартирата им се запали, докато тя спеше на дивана в хола на къщата им. За щастие звездата успява да реагира бързо и да напусне жилището преди огънят да се разпространи. При това бременна в деветия месец. Дни по-късно се роди и малкият Али, за щастие без никакви усложнения.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.