За първи път: Башак Дизер показа бременно коремче (Първи снимки на бебето на Къванч Татлату) Преглеждания: 20888

Башак Дизер показа бебето сн. Инстаграм
0
3/5 - (1 vote)

Башак Дизар за първи път показа бременно коремче

Актрисата Башак Дизер показа за първи път бременно коремче. Звездата на модния дизайн в Турция, която от близо 7 години е омъжена за актьора Къванч Татлату, за първи път се показа с коремче.

На снимка в социалните мрежи, докато позира заедно с приятели, Башак демонстрира и коремчето си. Модната дизайнерка е в четвъртия месец и още почти не й личи. Въпреки това според мнозина тя е очарователна бъдеща майка.

44-годишната дизайнерка и 38-годишния актьор се ожениха преди няколко години във Франция, за да избягат от огромния медиен интерес в Турция. Към днешна дата обаче двамата живеят в Истанбул, въпреки че според някои слухове, може да заживеят в САЩ. Двойката пазеше в тайна предстоящото събитие, като признаха, че са съобщили новината в първия възможен момент, пише haberturk.com

„Много сме щастливи. Не бързахме да казваме нищо, тъй като искахме да мине рисковия период. Башак е добре, а аз съм най-щастливият бъдещ баща на света. Няма по-красиво нещо от децата, а аз съм невероятно щастлив, че очаквам такова“, сподели Къванч пред репортери.

Двамата по принцип не обичат да афишират личния си живот пред медиите. Затова и не е ясно кога точно се очаква раждането на малчугана. Повод за спекулации даде и мълвата, че през лятото съпрузите планират да заминат за САЩ, за да може детето да се роди в американска клиника. Слух, който говорителят на Татлату твърдо опроверга пред турските репортери.

Башак Дизер показа бебето сн. Инстаграм
Башак Дизер показа бебето сн. Инстаграм

След новината за бебето, Башак е преследвана постоянно, а мнозина се надяват да я видят бременна. За съжаление на фотографите, това не изглежда много вероятно. Дизайнерката ревниво крие бебето, а съпругът й обикновено я води и връща до работата и дома им, грижейки се за нейната сигурност. Според слуховете обаче бебето ще е момче, а младата майка направо цъфти от щастие.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.