Хороскоп за 8 януари, събота – от Везни до Риби Преглеждания: 322

0
Оценете този post
Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

Везни

Днес нещата съвсем няма да се случват според плановете ви и дори ще се изненадате от действията на околните. Това ще ви сюрпризира неприятно, но и ще ви помогне да погледнете от друга гледна точка. Избягвайте конфронтации, когато се появят разногласия – запазете хладнокръвие и намерете решение заедно.

Скорпион

Днес трябва да се мобилизирате и да сте по-концентрирани, за да избегнете извънредни ситуации. Бъдете откровени и не се притеснявайте от нещата, които казвате. Разпределете ангажиментите си така, че да ви остане повече свободно време. Отделете го за приятелите си, но не оставяйте и семейството си на заден план.

Стрелец

Обстановката около вас ще е напрегната. Всеки ще се нуждае от вниманието и помощта ви. Бъдете дружелюбни, запазете спокойствие и подредете приоритетите си. Започнете с най-важната задача за деня. Въздържайте се от финансови сделки, може да се окажат неизгодни за вас в дългосрочен план.

Козирог

Имате твърде много свободно време за деня и можете да го използвате ползотворно. Помогнете на някой близък и му спестете нерви и усилия. Потърсете си ново занимание – не се ограничавайте само със сегашните си хобита. Новина ще обърка плановете ви за вечерта.

Водолей

Днес ще се наложи да работите с човек, който не ви е особено приятен. Действията и приказките му ще ви дразнят през целия ден, затова се изолирайте от него, винаги когато е възможно. Избягвайте конфликти. Разходка или посещение на културно мероприятие ще ви разведри вечерта.

Риби

Ще се наложи да проведете сериозен разговор с някой влиятелен човек. Знаете какво да кажете и как да бъдете убедителни. Ще се наложи да направите избор. Доверете се на интуицията си. За да се отпуснете от напрежението, се насладете на любимите си занимания. Вечерта прекарайте със семейството си.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.