Политическият пост на Кирил Петков му докара сериозен семеен проблем Преглеждания: 5110

0
5/5 - (1 vote)

Помежду им има сериозно напрежение

Политическият пост на премиера Кирил Петков му докара сериозен семеен проблем.

Изглежда, че напоследък над брака му с канадската му съпруга Линда, са надвиснали облаци.

Запознати твърдят, че между жената на Кирил Петков и шефката на кабинета му – Лена Бориславова има сериозно напрежение.

За никого не е тайна, че към днешна дата младата амбиция Лена е най-доверения човек на Петков в политическите му дела. Очевидно обаче цената, която ще трябва да плати, ще е повече от висока.

Кирил Петков
Двамата се разхождат из столичните улици

При все, че Линда и Лена се познават от години, не са приятелки в нито една от социалните мрежи. За сметка на това пък приятелските листи на Линда в социалните мрежи присъстват всички жени от партията на мъжа й, прочули се като „Ангелите на Кирил“. Както сами се досещате Лена Бориславова е единствената, която прави изключение.

Кирил Петков

Напоследък почти не му остава време за семейството му

Вероятно сте забелязали, че Лена Бориславова и Кирил Петков бяха като скачени съдове още по време на предизборната кампания на ПП.

Двамата неведнъж бяха улавяни от обективите на фотографи, дори и след работните ангажименти.

Веднъж дори се разхождали из тихите софийски улици. Петков като джентълмен поканил юристката си в сладкарница, за да я почерпи с десерт.
Сладкарницата обаче не била тази на съпругата му Линда. За никого не е тайна, че тя също произвежда торти и сладкиши, но там Кирил Петков ходи единствено сам.

Кирил Петков

Така и не става ясно откога точно датира приятелството между Петков и Бориславова. Факт е обаче, че през 2017 г. двамата влизат в ръководството на „Да, България“, преди Петков да реши да се отцепи и да атакува властта със свой политически проект.

Запознати посочват, че от есента насам премиерът е прекарал сумарно много повече часове в компанията на Бориславова, отколкото с жена си Линда и техните три дъщери. Причината за това е, че заради множеството си ангажименти, премиерът напуска дома си в ранни зори и се прибира по тъмно, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.