Премиершата Линда не дава на Кирил Петков да се местят в резиденция „Бояна“ Преглеждания: 1512

Линда се дразни от почитателки на мъжа си в мрежата
0
3/5 - (1 vote)
Жената на премиера Кирил Петков – Линда, се дразнела от сравнението с Джон Траволта от почитателки

Именно заради жена си Линда Кирил Петков ограничил сериозно контактите си със симпатизантки в социалната мрежа, което редовно му изпращали сърчица – пише в. „Уикенд“. Пак заради думата на съпругата двойката с две от децата им няма да се пренасят в резиденция „Бояна“ – отбелязва изданието.

Половинката на премиера, която върти успешна сладкарница за здравословни и безглутенови вкуснотии, предпочитала семейството да продължи да живее в апартамента си в центъра на столицата, тъй като така по-лесно стигала до работното си място. Въпреки слуховете, че семейство Петкови ще се пренесе в злополучната спалня на експремиера Борисов, те ще си останат в апартамента на ул „Иван Шишман“. Самата мисъл Линда да прочете заглавия от рода на „Траволта легна в леглото на Бойко Борисов“ докарвала достатъчно нерви на канадската съпруга.

Г-жа премиершата не иска и да чуе съпругът й да бъде сравняван дори и за хубаво с Джон Траволта от младежките му години, тъй като самата тя не харесвала и без това придобитата популярност на половинката си извън политиката. Благоверната на Кирил Петков се дразнела и от ласкателните коментари, писани от почитателките му, както и от сърчицата, които му изпращат те в социалната мрежа – коментира изданието.

Линда се дразни от почитателки на мъжа си в мрежата

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.