Ицо Хазарта се заигра с хубавата Лена Бориславова Преглеждания: 4970

Лена Бориславова оглави кабинета на Кирил Петков
2
Красивата шефка на кабинета на премиера Лена Бориславова набутала в парламента Ицо Хазарта

Поредната гореща афера на жълтите павета май е между рапъра Ицо Хазарта и не кого да е, а красавицата глас на премиера Петков Лена Бориславова – разкрива сензационно в. „Уикенд“.
Предизвикателната дама, която стана говорител на кабинета на премиера Кирил Петков, е тайната страст на новоизлюпения депутат Ицо Хазарта – отбелязва изданието. Според вестника именно Лена Бориславова била ракетата носител на певеца към депутатската банка и приемането му в младата политическа формация „Продължаваме промяната“. Рапърът, който е баща на 3 деца, последното от които се роди миналата година, още се обяснява в любов на съпругата си Женя, но е насочил поглед и към хубавата и амбициозна Лена.

Въпреки че атрактивната г-ца Бориславова бе спрягана за дългогодишна изгора на новия заместни-председател на парламента Мирослав Иванов, истината за отношенията им е, че просто са добри приятели. Ицо Хазарта пък веднага стана мишена на атрактивната депутатка Александра Кюрчева, която го награби в парламента минути след клетвата.

Самата Лена Бориславова не крие симпатиите към рапъра. Говори се, че без нейното нежно рамо Ицо Хазарта не би успял да стане водач на листа на „Продължаваме промяната“. Никой от двамата обаче не показва открито симпатиите си, тъй като според тях подобни отношения публично ще олекотят името на новоизлюпената реформистка формация – коментира в заключение изданието.

Оценете този post
Лена Бориславова оглави кабинета на Кирил Петков

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара
  1. Камино казва

    Хубава??? Вие корави ли сте, бре? Какво хубаво в трета вежда и мустаци? Това мяза на Филип Тотю, бре кьорчовци от Разкрития

  2. бре, каква стана казва

    Оформя се място за интензивен обмен на генетичен материал, т.нар. коитариум (място за коитуси), в което паралелно се провеждат и заседания.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.