Неочаквано! Забраниха на принцеса Шарлот да има най-добри приятели Преглеждания: 1302

0
Оценете този post

Принцеса Шарлот няма право да има най-добър приятел в училище

С приятелствата – до тук. Принцеса Шарлот се оказа с необичайна забрана – не може да се сприятелява само с определени деца в училище. На принцесата й е забранено да има най-добри приятели, а какво остава да общува само с тях.

По настояване на Кейт и Уилям, Шарлот ходи на нормално училище, но не съвсем. В учебното заведение се държат с принцесата учтиво, но твърдо. Шарлот и съучениците й са поставени под постоянна охрана, което силно ги сближава. Но никой няма право да предяви предпочитания относно някой съученик, спрямо другите деца. Затова на принцесата й е забранено да има най-добри приятели.

В учебното заведение има и друго правило – ако някое от децата организира парти, то няма право да връчи само на определени свои съученици покани за гостуване. Длъжно е да покани всички. Затова, ако Шарлот кани някой у дома, или родителите й трябва да се обадят на детето вкъщи, или отива целия клас на принцесата. Нещо, срещу което кралското семейство няма нищо против, прише msn.com

Принц Джордж е принуден да се подчинява на същите правила. Подобно на сестра си и той има забрана да си избира определени деца за приятели. И вместо това трябва да се учи да общува с всички. Според приятели на Кейт и Уилям, съпрузите просто искат децата им да живеят нормално . Но в същото време да общуват пълноценно с всички свои съученици. И да не губят връзката си с реалността, пише msn.com.

Самият принц Уилям е първият от над 200 години насам, който се радва на пропуск от домашно обучение. Баща му и баба му бяха възпитавани от частни учители, но той и брат му Хари бяха изпратени в модерни учебни заведения.

Принцеса Шарлот с необичайна забрана сн. Инстаграм
Принцеса Шарлот с необичайна забрана сн. Инстаграм

Междувременно принцеса Шарлот все пак има двама най-добри приятели – собствените й двама братя – Джордж и Луи.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.