Финансови проблеми измъчват Ани Салич Преглеждания: 1533

1
Оценете този post

Ани Салич прекарала празниците в лошо настроение

Неуредени финансови задължения са причината за лошото настроение на Ани Салич. Въпреки солидната си заплата, новинарката има проблем с парите.

Тя има затруднения с погасяването на вноските по ипотечния си кредит. Новинарката си купи апартамент в София чрез банков заем. Но въпреки предложението на шефовете й да й изплатят 10 заплати накуп, тя не успява да се справи с финансовите си проблеми.

Все още не е ясно дали тя е приела сумата. Но дори и да го е направила, вероятно тя не е стигнала за погасяването на кредита, пише Хот арена, позовавайки се на „България Днес“.

Както вече стана ясно, Ани Салич има и проблеми в любовта. Ако се вярва на слуховете, тя отново е сама. Според актуалната клюка връзката й с мистериозния господин е приключила. Но след раздялата си с него Салич е затоплила отношенията с бившия си съпруг Бранко.

Тя преживя тежко развода им. Двамата се разделиха заради финансови проблеми и увлечението на сърбина по хазарта.

След като преживя раздяла Ани Салич дори се подложи на разкрасителни процедури за опъване на бръчките. Тя дори успя да свали излишните килограми и да влезе във форма.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар
  1. шамшал казва

    Ани Салич -Цацарова има много не само финансови проблеми но и сексуални страда от нимфомания .Живее на семейни начела от година време с Сотир Цацаров надява се да си оправи живота с това прасе .Много долна и меркантилна мъсница

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.