Алекс Сърчаджиева призна, че…

0
Оценете този post

Тя добави и два кадъра в подкрепа на думите си

Небезизвестната актриса Алекс Сърчаджиева направи признание, което накара мнозина да се замислят.

Вчера Алекс Сърчаджиева показа снимки от болнично звено.

Алекс Сърчаджиева
Тя добави и два кадъра в подкрепа на думите си

В този ред на мисли, тя призна нещо изключително важно пред последователите си в мрежата. Оказва се, че актрисата е посетила лечебното заведение само ден преди да отбележи годишнината от смъртта на нейния любим – Иван Ласкин.

Алекс Сърчаджиева отново заговори за пандемията, страхът от заразяване, както и какво трябва да направят хората, за да спре този ужас, в който живеем вече две години.

Александра Сърчаджиева обяви, че си е поставила бустерната доза ваксина срещу COVID-19. Очевидно тя се опитва да призове хората да направят същото чрез личния пример, който дава.

Популярната актриса и тв водеща благодари на екипа на столичната Александровска болница и най-вече на д-р Михайлов. От думите й става ясно, че отношението, което е получила, е било прекрасно.

Алекс Сърчаджиева

Към думите си актрисата добави и два кадъра. Единият от тях е точно от момента на убождането. На него въпреки маската си личи, че Сърчаджиева е усмихната до уши, пише show.blitz.bg.

Припомняме, че Алекс Сърчаджиева изгуби любимия си – актьора Иван Ласкин точно на днешния ден (6 януари) преди две години.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.