Хороскоп за 6 януари, четвъртък – от Везни до Риби Преглеждания: 420

0
Оценете този post

Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ВЕЗНИ

Преди обед не е времето да работите върху важни неща. Това време е подходящо за мислене, анализиране на ситуации, сравняване на различни варианти. Ще бъде полезно както да се отпуснете, така и да направите нещо просто, без усилие и приятно.

СКОРПИОН

На хоризонта се задава един светъл ден, наситен със събития, благоприятен и успешен. Без да се притеснявате за трудности или препятствия, които могат да възникнат по пътя, вие с ентусиазъм ще се заемате с трудни задачи и ще се справяте бързо с тях. Някой може да завижда, но ще има много повече хора, които ще оценят способностите ви.

СТРЕЛЕЦ

Задава се един спокоен ден. Едва ли ще ви изненада с нещо, или ще ви даде шанс да спечелите важна победа. Можете да правите обичайните си неща – те са лесни и не изискват много внимание. Ако имате големи планове за бъдещето, говорете с хора, на които имате доверие. Не бързайте да харчите получените пари.

КОЗИРОГ

Предстои един страхотен ден за справяне със сериозни проблеми. Днес мнозина са готови да ви помогнат и си струва да се възползвате от това. Възможно е да имате нови надеждни съмишленици, благодарение на чиято подкрепа ще постигнете огромен успех. Ще бъде поставено началото на нови приятелски отношения.

ВОДОЛЕЙ

Днес преценявайте и действайте, но не и прибързано. Първата половина на деня върви добре, но едва ли е подходяща за важни дела и отговорни срещи. По това време е по-добре да избягвате суматохата и да не решавате нищо в движение. Следобедът ще бъде приятен и интересен. Вероятни са подаръци, от които ще останете много доволни.

РИБИ

Очертава се добър ден за важни дела, събиране и анализиране на информация. Ще изникнат и страхотни идеи. Възможно е да намерите отговори на въпроси, които са ви озадачавали преди. Ще се радвате на общуване с приятели и други близки хора. Очаква ви изненада отдалече.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.