Стъпка към помирение! Принц Чарлз похвали Хари в интервю (Ще стопят ли леда баща и син?) Преглеждания: 847

0
Оценете този post

Уелския принц направи първа крачка към помирени с бунтовния си син

Скоро Хари обяви, че издава мемоарите си, в които ще разкаже правдиво всичко за живота си. Тази новина не остави безразлично кралското семейство на Острова. И може би това е основната причина баща му да стопи леда в отношенията си с непокорния херцог.

Според изданието The Sun книгата на херцога на Съсекс може да предизвика истинско цунами от страх в Бъкингам. Появиха се опасения, че мемоарите могат да повторят интервюто на Меган и Хари пред Опра.

И ето, че херцогът на Единбург пръв подаде ръка на непокорниказа помирение. Принц Чарлз отдаде почит на сина си в интервю и то за  Newsweek. Като го похвали за дейността му, свързана с опазването на околната среда. Като призна, че много е горд с него.

принц Хари,
Легион-медия

Преди това за баща и син се знаеше, че двамата не контактуват в продължение на година и връзката им претърпя пълен срив.

Но според  експерта по кралските въпроси Ричард Фицуиамс думите на  Чарлз са първата крачка към подобряване на отношенията между двамата и каза: „Това, че баща му го похвали в списание, което има голям тираж в САЩ е нещо като предложение за компенсация.” Като добавя, че думите му могат да накарат Хари да отложи датата, която е определена за публиуване на книгата: „Когато се предлага маслинова клонка за сключване на мир, разумно е да се очаква нещо в замяна.”, предават от graziamagazine.ru.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.