Хороскоп за 5 януари, сряда – от Везни до Риби Преглеждания: 469

0
Оценете този post
Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ВЕЗНИ

Днес не бъдете припрени и не избързвайте с действията си. Изживявате период, в който ви е трудно правилно да оцените ситуациите и да направите верните изводи. Някои от вас ще са толкова упорити в желанията си, че няма да забелязват и ще пропускат очевидното. За щастие, наблизо има хора, които ще ви дават страхотни съвети и ще ви вкарат в правия път.

СКОРПИОН

Задава се един добър ден за споделяне на нови идеи. Полезно е да ги обсъждате не само с тези, които винаги ви подкрепят, но и с хора, които са скептични и постоянно правят критични забележки. Тъкмо те ще посочат слабите места на вашите планове. Разбирате се добре с всички около вас. Използвайте в градивен план тази добра комуникация.

СТРЕЛЕЦ

Началото на деня ще мине лесно и интересно. Поемате с ентусиазъм всяка работа и се справяте бързо с нея. Не е нужно да се стараете твърде много, за да получите желания резултат, тъй като всичко върви добре от само себе си. Вероятни са парични приходи. Можете да решите и някои финансови проблеми.

КОЗИРОГ

Денят не е от най-ползотворните, но пък е идеален за отдих, забавление и общуване, макар че е средата на седмицата. По-добре е да отложите обсъждането на сериозни въпроси. Днес със сигурност няма да избегнете разгорещени дебати, но бързо ще намерите решение, което ще се допадне на всички.

ВОДОЛЕЙ

Денят няма да започне добре. Особено сутринта всяка дреболия може да развали настроението ви и да ви разстрои. Наблизо обаче, винаги ще има хора, които са готови да ви подкрепят. Не се колебайте да ги потърсите за помощ. С течение на времето ще се  чувствате много по-уверени и по-спокойни.

РИБИ

Изживявате един благоприятен ден за разговори за сериозни неща, за обсъждане на мащабни планове, както и за търсене на хора, които могат да помогнат за тяхното реализиране. Много харесват вашия подход към бизнеса. Ако днес имате нужда от екип от съмишленици, можете лесно да го съберете и вдъхновите за действие.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.