Арчи на Меган и Хари тръгна на детска градина (Децата в неведение, че е син на кралски особи) Преглеждания: 2331

0
Оценете този post

Със сина на херцозите се отнасят като с обикновено дете

Скоро се разбра, че сина на Меган и Хари посещава детска градина. След като се роди второто дете на херцозите те избраха образователна институция за Арчи. Детското заведение, което посещава двегодишното хлапе не е типична за членовете на британското кралско семейство.

За разлика от братовчед си принц Джордж Арчи получава обучение в емоционална грамотност. От голяма важност е за малките деца да разберат какво са емоциите, да знаят как се чувстват не само те, но и другите.

Колко бързо лети времето! Порасналият Арчи ходи на детска градина

В специалната детска градина преподават още испански език, музика, танци, сценично изкуство и програмиране. Децата се запознават от близо с околната среда. Разхождат ги в градина с колибри, овошки, пеперуди и пчели. Двегодишните хлапета се учат и как се отглеждат зеленчуци и плодове. Като помагат за тяхното събиране.

Според The Mirrow Хари често ходи да прибере сина си след занятия. Принцът е много радостен когато посреща Арчи и го вдига и пуска като всеки нормален баща,разказват запознати пред изданието. Другите родители общуват с кралския внук както и с Меган без да се фокусират върху това кои и какви са те.

За останалите деца Арчи е малко момче като всички останали. Източникът добавя, че те също не знаят, че майка му и баща му са кралски особи, предават от graziamagazine.ru.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.