Рапърът Наско Колев вече е доктор Преглеждания: 3017

Наско Колев на дипломирането си
1
Звездата от „ВИП Брадър“ и „Х Фактор“ Наско Колев взе диплома по медицина

Позабравеният рапър Наско Колев, който нашумя с участията си в предаванията „Х Фактор“ и „ВИП Брадър“, взе диплома от Медицинския университет във Варна – пише в. „Уикенд“. Бившият любовник на Мария Илиева сам се похвали, че вече е лекар.

„Странно е, знам, но вече официално може да ми викате д-р Колев“ – написа младият изпълнител в социалната мрежа.

Под снимката му заваляха много поздрави и похвали, включително и от Стефан Николов (приятеля на Гала), с когото са много близки.

След като завърши обща медицина, на Наско Колев му предстои да запише и специализация. Той отдавна е решил, че иска да става гинеколог и стриктно следва плановете си.

Рапърът вече е част от екипа на варненската болница „Св. Марина“, в която кара стаж. Симпатичният риалити герой не възнамерява да се отказва и от музиката, ала само като хоби. Той е категоричен, че медицината е неговото призвание.

Що се отнася до личния живот, Колев казва, че е още много млад за твърде сериозни отношения и приоритетите му са други. Най-дългата му връзка била с негова колежка от университета – Надя, но тя приключила безславно. Най-одумваната му връзка обаче беше тази с Мария Илиева, която беше с цели 19 години по-възрастна от него.

Оценете този post
Наско Колев на дипломирането си

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар
  1. и аз не знам какъв съм казва

    Ако си умен, но не си сръчен, ставаш терапевт. Ако си сръчен, но не си умен, ставаш хирург. Ако не си нито умен, нито сръчен, ставаш акушер-гинеколог, за да гледаш всеки ден на какво приличаш.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.