Парис Хилтън крие, че е бременна (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Парис Хилтън вече трудно прикрива коремчето си

Парис Хилтън крие, че е бременна. Много американски медии и последователи на актрисата, певица и модел са убедени в това, че Парис е в трепетно очакване на първото си дете. Разглеждайки нейни снимки в социалните медии и тези на папараци, няма как да не видим, че тя е напълняла и се облича в по-широки дрехи.

Потвърждение за бебе номер 1

Наскоро Парис съобщи, че една от спирките от нейния меден месец е бил Лондон. Там тя си е направила малко фотосесия със съпруга си. А кадрите само потвърждават, че въпреки умелия подбор на тоалети, тя е в трепетно очакване на първото си дете.

Още в края на юли 2021-ва година източник на „Page Six“ разкри, че Хилтън е бременна. Преди да се сгоди и обяви намеренията си за пищна сватба, тя самата често говореше, че иска да стане майка и най-вероятно ще се подложи на стимулация и инвитро.

Попитана от журналисти истина ли е, че е бременна, Парис пожела да не потвърждава хубавата новина. Тя се измъкна с твърденията, че иска да се омъжи и да остави плановете за бебе номер 1 за след сватбата. Междувременно нейната майка, говорейки за бракосъчетанието, намекна, че през 2022 година тя ще зачене, предават от tialoto.bg.

Парис Хилтън крие, че е бременна сн. Инстаграм

Парис Хилтън крие, че е бременна сн. Инстаграм

Макар да споделя много стари или обработени снимки в социалните мрежи, за да не си личи, че е бременна, последователите на Парис забелязаха, че тя е доста променена. Дори на рекламното видео, с което тя им съобщава, че ще бъде диджей на виртуален остров в специална платформа за игри, тя е с парти рокля, но под нея си личи, че е с коремче.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар