Зуека тръгна по лекари в Испания (Вижте още)

Зуека тръгна по лекари в Испания заради зверски болки в кръста сн. Инстаграм
0

Зуека има конкуренция в лицето на дъщеря си

Безгрижният живот на емигриралия в Барселона актьор Васил Василев-Зуека бързо е приключил. Едва няколко месеца след като комикът събра багажа и се премести да живее в топлата Испания с втората си жена Ани и техния син Стефан, са го застигнали здравословни проблеми, писа „Ретро“.

Бившият екранен партньор на Рачков хукнал по лекари заради зверски болки в гърба. Той ги отключил покрай новата си работа – амплоато на художник. Зуека рисувал от сутрин до вечер, а висенето пред статива му докарало изкривявания и болки.

На този етап картините са единственото, с което актьорът се издържа. Той продава творбите си в интернет пространството, а някои от картините му гонят и надминават по цени дори тези на Дечко Узунов.

Междувременно господарят на ефира срещна конкуренция и в лицето на собствената си дъщеря Девина. Девойката също показа, че действа умело с четките. Тя пусна за продан няколко свои шедьовъра, коментирайки, че всъщност тя е по-талантлива от баща си.

Зуека тръгна по лекари в Испания заради зверски болки в кръста сн. Инстаграм
Зуека тръгна по лекари в Испания заради зверски болки в кръста сн. Инстаграм

В ефира на БНТ наследничката на Зуека се присмя на новото увлечение на татко си. Тя сподели, че никога досега не го е виждала да рисува, а като по-млад единственото, което творял върху белия лист, били драсканици, предават от hotarena.net.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.