Сашка Васева пропя след операцията (Вижте повече)

Сашка Васева пропя след операцията сн. Фейсбук
0

Сашка Васева вече се възстановява след операцията

Сашка Васева започва да се възстановява след мозъчната операция, която претърпя преди няколко седмици. Поп фолк изпълнителката дори вече е пропяла. Това разкрива пред вестник „Телеграф“ съпругът на Сашка – Христо Бакърджиев.

Преди да бъде изписана от немската клиника в Мюнхен, където беше оперирана, Васева е поздравила лекарите, които се грижат за нея, с акапелно изпълнение на Авре Мария на Шуберт.

Сашка специално е благодарила и на проф. д-р Йорг Кристиан Тонн, ръководителят на клиниката по неврохирургия, който оперира поп фолк изпълнителката повече от 12 часа, за да отстрани тумор с големината на яйце в главата й.

„Вчера бяха при нея и като отивах, чак долу се чуваше как пее. Бяха отворили вратата, да я чуват другите по-добре. Аве Мария им пееше, а сестрата беше със сълзи на очи. Каза, че като пее по-тъжни песни всички плачат“, разказа Бакърджиев пред изданието.

Поп фолк изпълнителката вече се чувства много по-добре. След изписването й от болницата, Сашка е настанена в рехабилитационен център, предават от hotarena.net.

Васева претърпя три дълги операции. Лекарите на дават гаранции за пълно възстановяване на зрението й, но със сигурност това ще стане в някакъв момент от лечението й. „Искахме да е в най-добрите ръце и това се случи. Всяка от трите операции траеше много часове и къртовски труд на лекарите и всички сме им много благодарни.

Тук мерките са направо жестоки. На всяко излизане си правим тест с децата, макар че имаме сертификат, но и с това свикнахме“, каза съпругът на Сашка за „България днес“.

Сашка Васева пропя след операцията сн. Фейсбук
Сашка Васева пропя след операцията сн. Фейсбук

Той споделя още, че през цялото време на престоя си в болницата тя е искала да пие само българска минерална вода и семейството й я доставяло чрез приятели. „Знаете какъв патриот е, това е положението“, с усмивка споделя още Бакърджиев.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.