Щерката на Филип Киркоров го засенчи (Вижте как го изгони от сцената – Видео)

0
Оценете този post

Алла-Виктория с първи стъпки в шоубизнеса

Филип Киркоров реши да покаже на света дъщеря си, която скоро навърши 10 г. Певецът заедно с Алла-Виктория присъства на премиерата на филма „Последният герой: Пратеник на мрака” .А съвсем скоро гордият татко заведе момичето на снимачната площадка по-време на снимките на новогодишното шоу „Маската” по телевизия НТВ.

Наследничката на краля на попа в Русия се появи на сцената с бяла рокля, с голи рамене като на принцеса от приказките. Явно 10-годишната Алла Виктория бе впечатлена от собствения си образ. Почувства се прекалено свободна и за да провлече вниманието на камерите към себе си невъздържано избута баща си настрани.

Филип Бедроосович явно е свикнал със звездните навици на дъщеря си и се отнесе снизходително към нея като призна, че е съгласен и на второстепенна роля, ако трябва момичето му да блесне.

Певецът сподели в личния си профил в Инстаграм клип от забавната случка станала се по време на снимките на шоуто „Маската” и коментира шеговито: „В семейството може да има само една звезда, а аз съм на втори план!”, предават от 7days.ru.

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.