На Кейт Мидълтън й писна да я сравняват с Меган (Вижте как ще отпразнува 40-ия си рожден ден)

Кралските снахи Кейт и Меган
0
Оценете този post

Херцогинята не иска да се конкурира с етърва си

Кейт Мидълтън на 9 януари ще отбележи своята 40-та годишнина. На херцогинята на Кеймбрийдж й писна да я сравняват с етърва й Меган. На британците им се струва, че двете кралски снахи са в пряка конкуренция, като се борят да спечелят любовта на поданиците.

На 9 януари Катрин ще има юбилей, на този ден гордата майка на три деца ще покани само най- близките си. Няма да прави луксозен купон. И това не е само, че иска рождения й ден да премине само със семейството.

Кралския експерт Дънкан Лакомб твърди, че Кейт няма да обяви нов проект навръх празника си. Както направи Меган. Американката гръмко стартира менторска програма и то в чест на своя рожден ден.

Кралските снахи Кейт и Меган

Това не е в стила на Мидълтън, а  и още повече, че не иска да я сравняват със съпругата на Хари. Тя винаги се е опитвала да избегне тази борба за всеобща любов и надмощие с етърва си.

Кеймбриджските херцози нямат желание да са в пряка конкуренция със Съсекс. Даже, напротия, Кейт и Уилям ще бъдат щастливи ако се помирят със своите роднини, които избягаха в САЩ. И заедно с тях да защитават обща благотворителна кауза, предават от graziamagazine.ru.

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.