Раздор в семейството на Кирил Петков (Линда не е на себе си) Преглеждания: 113918

2
3.4/5 - (9 votes)

Съпругата на Кирил Петков не е на себе си

Кирил Петков и съпругата му Линда демонстрират семейно щастие, но истината се оказа коренно различна. Канадската съпруга на премиера го ревнува до лудост.

Между госпожа Петкова и шефката на кабинета на нейния съпруг – Лена Бориславова тлее напрежение, споделят запознати.

Лена е дясната ръка на премиера. Но очевидно неговата съпруга Линда не е никак очарована от доверието, което той й гласува.

Двете дами не са дружки в социалните мрежи, въпреки че запознанството им датира от години. Впечатлението прави, че Линда е приятелка с всички други дами от екипа на съпруга си.

По време на предизборната кампания на Петков папараци на „Ретро“ няколко пъти го щракнаха в компанията на Лена извън служебните им ангажименти. Той дори бе засечен в сладкарница заедно с юристката от Харвардската школа. Любопитен факт е, че съпругата му също има сладкарница, но вместо да заведе Лена в нея, той избра друго заведение.

Не е ясно откога датира запознанството на премиера с неговата дясна ръка.

Лена е родена през 1989 година и е с цели 10 години по-млада от премиершата. Тя завършва „Право“ в СУ с пълно отличие. След това работи за две от най-престижните кантори у нас, а след това печели стипендия и специализира в Харвард, пише Ретро.бг.

.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара
  1. Стоян казва

    Поредната , долна клевета ,срещу Кирил Петков,сега искат да дестабилизират и семейството му ! Що за хора сте ? Дано Линда не повярва на тези интриги !

  2. искрички казва

    дим без огън няма

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.