Хороскоп, публикуван във в. "Марица"Овен

Това е ден, в който ще ви бъде доверена голяма тайна. Това освен комплимент е и огромна отговорност. Постарайте се да останете лоялни към доверителя. Весело посрещане на Новата година! Телец Днес не се страхувайте да загубите, каквото и да било. За деня важи правилото - всяко зло за добро. Иначе казано, когато се затвори една врата, се отваря друга. Весело посрещане на Новата година! Близнаци Днес бъдете сигурни в решението си, щом и интуицията ви го доказва. Не позволявайте да ви бъде вменена вина. Отстоявайте принципите си. Весело посрещане на Новата година!

 Рак

През този ден ще се наслаждавате на хармония и любов. Вие ще сте щастливците на Зодиака. Наслаждавайте се на мига и весело посрещане на Новата година!

 Лъв

През този ден си наложете да не упражнявате контрол над всичко. Това ще ви изтощи и може да развали отношенията с половинката ви. Правете отстъпки, за да има мир вкъщи. Весело посрещане на Новата година! Дева През този ден не се колебайте да помързелувате сериозно. Това е единственото нещо, от което ще имате нужда. Или се отдайте на хобито. Весело посрещане на Новата година! Хороскоп за 31 декември, петък Везни През този ден потърсете смисъл и вдъхновение в нова дейност. Може да се опитате да изпълните нова готварска рецепта, с която да зарадвате семейството си. Весело посрещане на Новата година! Скорпион През този ден не бъдете чак толкова откровени. Помислете дали човекът отсреща ще се почувства добре от това. Бъдете тактични. Весело посрещане на Новата година! Стрелец През този ден се опитайте да си спомните всички добри неща, които са ви се случили през годината. Направете равносметка. Весело празнуване! Козирог През този ден си намислете специални желания. Направете списък с тях, за да може да сравните дали ще се сбъднат. Весело посрещане на Новата година! Водолей През този ден ви предстои интересно съревнование. Бъдете коректни в играта и дайте всичко от себе си. Дори и да загубите, направете го достойно. Весело посрещане на Новата година! Риби През този ден бъдете оптимисти повече от всякога. Доставете си всички удоволствия, за които се сещате (все пак не преяждайте прекалено или пък не препивайте). Весело посрещане на Новата година! Източник: Actualno.com