Пълна промяна! Ким Чен Ун по-слаб от всякога (Нови снимки)

Ким Чен Ун смайва с трансформация сн. You Tube
0
Оценете този post

Ким Чен Ун по-слаб от всякога

Севернокорейският лидер Ким Чен Ун отслабна до неузнаваемост. В последните седмици лидерът на Северна Корея изглежда толкова преобразен, че с основание тръгнаха слухове, че е починал или заменен от свой двойник. Ким обаче не само, че е напълно здрав, но и изглежда в цветуща форма. И за всеобщо изумление е отслабнал драстично, спрямо преди.

Той пристигна на последното събрание на управляващата Работническа партия драстично отслабнал и почти никой не успя да го разпознае. Причините за странната му трансформация също не са ясни. Според твърдения на властите, Ким яде по-малко, за да покаже солидарност с хората в страната му, които гладуват.

Заради затварянето на границите и настъпващата нова вълна от пандемията, страната е изправена пред недостиг на храна. Преди Ким тежеше 130 килограма, но от началото на годината започна сериозно да отслабва. Много хора смятат, че това е свързано със здравето му, пише reporter.mk.

Спекулациите започнаха да се разпространяват миналата година на годишнината от рождението Ким Ир Сен, основателят на Северна Корея. След това Ким изчезна за 20 дни и никой не знаеше къде се намира. Някои дори го мислеха за мъртъв.

От правителството отказват да разкриват каквото и да е за здравето на лидера на страната и твърдят, че той няма проблеми. Ким обаче заяви на гражданите това лято, че предстоят трудни времена за страната. И сравни ситуацията с тази от 90-те години, когато те се сблъскаха с недостиг на храна след разпадането на Съветския съюз, пише reporter.mk.

През декември той ще отбележи 10-годишен юбилей, след като дойде на власт през 2011 г., малко след смъртта на баща си. Любопитен факт е, че бащата и дядото на Ким също страдаха от затлъстяване и бяха запалени пушачи. В следствие на което и двамата починаха от сърдечни удари.

Ким Чен Ун смайва с трансформация сн. You Tube
Ким Чен Ун смайва с трансформация сн. You Tube

Самият Ким е висок 170 сантиметра и допреди няколко месеца тежеше цели 130 килограма. Изненадващо обаче той започна да отслабва по-рано тази година, като севернокорейските медии съобщиха през юни, че загубата на тегло тревожи нацията и изглежда лидерът се бори със здравословни проблеми.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.