Кейт Мидълтън и Уилям прибират част от играчките, които техните три деца са получили по пощата за Коледа

Децата на Кейт Мидълтън и принц Уилям ще се разделят с малка част от играчките, които са получи за Коледа. Според кралски биограф, херцогинята на Кеймбридж не желае да разглезва твърде много наследниците си. Затова те ще трябва да се разделят с малка част от подаръците по случай празника.

Традиция

Източник разкри, че принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи няма да запазят всичките си подаръци. Те са ги получили на Бъдни вечер - традиция, която се спазва в семейството още от викторианските времена. "Кралските особи са от немски произход, така че вплитат германските традиции в своите празненства. След следобедния чай отварят подаръци на Бъдни вечер, както е германската традиция", разказва Дарън Макгрейди - готвач в британския кралски двор. Мъжът посочва, че освен от най-близките, принц Джордж, принцеса Шарлот и братчето им принц Луи, са се сдобили с подаръци от много фенове на техните родители. Повечето от тях обаче те въобще не са видели.

Глезене

По-рано източник на "Us Weekly" поясни, че най-лошият кошмар на Уилям и Кейт е да глезят малчуганите си с каквото поискат. Ето защо, дори и да харесат някоя плюшена играчка или дървено войниче, по-добре е да не се привързват към тях, а да ги подарят на нуждаещи се. "И двамата са изключително внимателни. Получаването на толкова много подаръци няма да има добър ефект върху децата", разкрива той, предават от tialoto.bg. Говорител на двореца Кенсингтън потвърждава, че децата на херцога и херцогинята на Кеймбридж са презадоволени откъм играчки и няма да запазят тези, които са им изпратени от британци по пощата. "Някои предмети ще бъдат взети в дома, но други ще се съхраняват в кралското домакинство... От време на време и когато е уместно артикулите могат да бъдат дарени на организации, които могат да ги използват по-добре", посочва още той. Служителят посочва, че Уилям и Кейт са изключително благодарни за топлината и щедростта, които получават от обществото, при това не само по Коледа. [caption id="attachment_690232" align="aligncenter" width="236"]Децата на Кейт Мидълтън и принц Уилям ще се разделят с част от подаръците си за Коледа сн. Инстаграм/ kensingtonroyal Децата на Кейт Мидълтън и принц Уилям ще се разделят с част от подаръците си за Коледа сн. Инстаграм/ kensingtonroyal[/caption] Все пак, едно е ясно - Джордж, Шарлот и Луи имат списък с желани подаръци. Родителите им, както и останалите техни роднини, решават какво от тях да им купят.