Бритни Спиърс става майка догодина (Още разкрития)

Бритни Спиърс се страхува да се завърне на сцената, но е готова да стане майка сн. Инстаграм
0
Оценете този post

Бритни Спиърс не бърза да се върне на сцената

Бритни Спиърс предупреди феновете си, че не се чувства готова да се върне на сцената. Тя обаче се чувства готова да стане майка за трети път.

„Хората нямат представа за ужасните неща, които ми бяха сторени, под настойничеството на баща ми. Това време, тези 13 години, наистина ме нараниха и сякаш бяха програмирани да ме провалят и като певица“, признава звездата в Инстаграм.

Тя обясни, че след 13-годишното попечителство, през което не контролираше професионалния си и личен живот, се бои от шоубизнеса.

Затова през следващата година „ще се насили малко повече да прави неща, които я плашат, но не прекалено много“. Бритни добави, че вече се бои и от хората. Отказът да създава музика е също начин да си отмъсти на тези, които са я потискали и само са търсели облаги. Бритни Спиърс не е пяла на живо от октомври 2018-та година.

Вместо да бърза да се върне на професионалната сцена, Бритни има голямо желание да стане отново майка. Говори се, че с нейният годеник Сам Асгари са решени да се сдобият с бебе следващата година, предават от life.dir.bg.

През септември тази година Сам и Бритни се сгодиха и споделиха в Инстаграм вълнуващата новина. „Тя много се грижи за здравето си, защото иска да създадат семейство“, доверяват нейни близки.

„Бритни е възхитена от това колко Сам е дисциплиниран и запознат с тази тема, и това наистина й се отразява добре. Тя полага много по-големи грижи за себе си“, добавя източникът.

Бритни Спиърс се страхува да се завърне на сцената, но е готова да стане майка сн. Инстаграм
Бритни Спиърс се страхува да се завърне на сцената, но е готова да стане майка сн. Инстаграм

По време на съдебните дела, в които се опитваше да си върне свободата, Бритни разказа, че й е поставена спирала, за да не забременява, по настояване на екипа й.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.