Принц Хари и Меган Маркъл нараниха Елизабет Втора с коледната си картичка (Вижте тук)

Принц Хари и Меган Маркъл разочароваха Елизабет Втора с коледната си картичка сн. YouTube
0
4/5 - (1 vote)

Елизабет Втора остана разочарована от Хари и Меган за пореден път

Принц Хари и Меган Маркъл разочароваха Елизабет Втора за пореден път. Наскоро херцогът и херцогинята на Съсекс взривиха интернет с позитивната си коледна картичка, която публикуваха заедно с двете си прекрасни деца.

И ако доскоро никой не бе виждал четиримата заедно, то те избраха точният момент да покажат уникална, ярка, весела и открита семейна снимка. С тях на кадъра е не само порасналия Арчи, но и шестмесечното бебе Лилибет Даяна. Изглеждаше, че е невъзможно да бъде открита грешка във фотографията.

Удар по Елизабет Втора

Човек на кралицата обаче разкри, че всъщност в картичката се крие удар по кралицата. Нийл Шон посочи и криптираното съобщение, което е разочаровало изключително много Елизабет Втора.

Първо, вместо традиционния британски поздрав „Весела Коледа“, Хари и Меган използваха американския „Весели празници“. Това разстроило Елизабет Втора, защото тя е глава на църквата, а Рождество Христово е основният празник, който олицетворява семейните ценности.

„Нейно величество бе много наранено, тъй като за нея празника носи дълбока свещена стойност. От детство тя учи децата и внуците си да уважават религиозните традиции. Това е първата Коледа без принц Филип. За кралицата този американизъм се е превърнал в символ на това, че нейният внук изоставя корените си“, казва Нийл Шон.

От Бъкингамския дворец разкритикуваха и облеклото, което е избрано за снимките. „Дънките и босите крака са по-представителни за бунтовни тийнейджъри, отколкото за кралски особи, които притежават титли и се занимават с благотворителност“.

Ако обаче критиката към облеклото не изглежда съвсем обективна, то избраното послание наистина показва скрит мотив.

Също така, едно от другите скрити послания, бяха гривните на принц Хари, които той носи почти без да сваля. Той се сдоби с тях по време на пътуване до Африка, когато научи за смъртта на Лейди Ди.

Той продължава да скърби за трагедията, но не споменава нищо за дядо си принц Филип. Останалите членове на кралското семейство направиха коледен поклон в чест на паметта му, предават от jenata.blitz.bg.

Принц Хари и Меган Маркъл разочароваха Елизабет Втора с коледната си картичка сн. YouTube
Принц Хари и Меган Маркъл разочароваха Елизабет Втора с коледната си картичка сн. YouTube

Елизабет Втора сложи скъпа на сърцето й брошка – препратка към медения месец, а Кейт Мидълтън – рокля в червено, която е копие на тази от тоалета от погребението на принца.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.