Никол Кидман проговори за депресията след развода с Том Круз (Какво разкри?)

Никол Кидман проговори за депресията след развода с Том Круз сн. Инстаграм
0
Оценете този post

Никол Кидман разказа за трудния период от живота си

Никол Кидман проговори за депресията след развода с Том Круз. Двойката се раздели през 2001-ва година. Те бяха женени 11 години, а разводът се превърна в много трудно изпитание за актрисата.

В специално интервю за BBC Radio 4 Никол призна, че по това време е страдала от депресия. Трудният период в живота на Кидман дошъл по време на снимките на филма „Часовете“.

Там тя играе писателката Вирджиния Улф, която се самоубива, а актрисата получи „Оскар“ за тази работа. Влизането в ролята, според Никол, не е било трудно. „Бях депресирана, не бях в тялото си. И сякаш то беше отворен съд, Вирджиния премина през мен“, каза Кидман.

Тя отбеляза още, че тогава не е осъзнавала на каква опасност се излага. Сега обаче актрисата не съжалява за нищо и смята този труден период от живота за част от израстването си, предават от tialoto.bg.

В момента Кидман е съпруга на Кийт Ърбан. Двамата са семейство от 2006-та година и се радват на успешния си брак. Съвсем скоро актрисата разказа, че предпочита да участва във филми на режисьори жени, за да се противопостави на липсата на възможности за жените в киноиндустрията.

Никол Кидман проговори за депресията след развода с Том Круз сн. Инстаграм
Никол Кидман проговори за депресията след развода с Том Круз сн. Инстаграм

По думите на актрисата, това е станало след разговор с колежката й Мерил Стрийп по време на филмовия фестивал в Кан.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.