Изненада! Хърмаяни от „Хари Потър“ тайно влюбена в Драко Малфой (Ема Уотсън с неочаквани разкрития)

0

Ема Уотсън тайно влюбена в Том Фелтън

Те играеха заклети врагове в „Хари Потър“, но в живота са почти приятели. И дори нещо повече. В едно от последните си интервюта, Ема Уотсън си спомни момента, в който като тийнейджърка се влюбва в колегата си от поредицата „Хари Потър“ Том Фелтън.

31-годишната актриса, която влезе в кожата на Хърмаяни Грейнджър във франчайза на магическия филм, си спомни любовната си връзка с Том, изиграл злия Драко Малфой. И изненада всички с признанието си, че е била тайно влюбена в него.

В специалното шоу на HBO Max „Завръщане в Хогуортс“ актьорският състав се събра отново, за да отпразнува 20-ата годишнина от първия филм за Хари Потър и философският камък, предават от makfax.com.

Към Ема се присъединиха също и бившите й колеги Даниел Радклиф и Рупърт Гринт. За радост на зрителите те се върнаха към времето, когато влязоха в образите на легендарното магическо трио Хари, Рон Уизли и Хърмаяни.

Изненадващо обаче, феновете бяха поразени от признанията на актьорите и за младежките им увлечения. Съвсем неочаквано Ема започна да говори за това как сърцето й започвало да бие по-бързо, когато е близо до Том Фелтън. Актрисата, за която всички вярваха, че е влюбена в един от двамата си екранни партньори, се оказа увлечена по злодея. И то от доста време.

Въпреки годините на спекулации за предполагаема връзка, нищо не се е случило между нея и Том. И двамата са категорични, че ги свързва единствено близко приятелство и не изпитват никакви по-лични чувства един към друг.

Хърмаяни от "Хари Потър" тайно влюбена в Драко Малфой сн. Фейсбук
Хърмаяни от „Хари Потър“ тайно влюбена в Драко Малфой сн. Фейсбук

34-годишният актьор разкри, че е бил наясно с тайната си фенка, след като член от екипа му казал, че Ема много го харесва. Самият Том обаче не откликнал на чувствата й. И въпреки че бил поласкан от вниманието й, предпочел да не разваля приятелството си с нея.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.