Драмата на Ким и Кание продължава (Рапърът втрещи съпругата си с поредна приумица)

Кание Уест луд по Ким сн. Туитър
0

Кание Уест все още луд по Ким

Дори Ирина Шейк не успя да го излекува от любовта му по бившата му жена. Рапърът Кание Уест купи вилата срещу къщата на бившата си съпруга Ким Кардашиян. И дори се закани да заживее с нея. Музикантът явно е доста влюбен в жена си и не иска да се откаже от нея. Поради което е готов на всякакви щедри жестове на невероятни цени.

Рапърът дори е заделил 4,5 милиона долара за вилата в луксозен квартал в Лос Анджелис. Той няма търпение да се нанесе в имота. Особено след като Ким е на една крачка от него.

Вилата се простира на повече от 3000 квадратни метра, разполага с пет спални и три тоалетни.

Уест плати на вилата почти половин милион повече от цената, за която трябваше да бъде продадена, и всичко това за да бъде по-близо до бившата си съпруга, която явно не може да я превъзмогне, пише tocka.com.mk.

В сравнение с вилата в Малибу , която той купи през септември за 57,3 милиона долара, тази е построена през 1955 г. и е много по-скромна. Новата му къща има и голям басейн в двора, както и конюшня.

Според източници, близки до рапъра, това е поредният опит да си върне Ким , въпреки че той се е опитвал много пъти, но безуспешно.

Кание Уест луд по Ким сн. Туитър
Кание Уест луд по Ким сн. Туитър

Най-лошото е, че Кание отказва да посещава семейна терапия, за която Ким настояваше. Освен това самият той е твърдо решен да докаже, че не е луд, докато в същото време психозата му се задълбочава. Самата Кардашиян не посмя отново да поставя въпроса, особено след бурните му изблици. Двамата в момента са в процес на развод и отношенията им са на път окончателно да пропаднат. Въпреки че Ким го покани на коледното парти на Кардашиян, тя доведе и новото си гадже, за да покаже, че е приключила с бившия си.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.