Ивана трогна почитателите си

0
Оценете този post

Ивана умили почитателите си в мрежите

Ивана написа трогателни слова в мрежите, отправени към най-скъпите за нея хора. Тя за пореден път доказа, че нейната партньорка Стояна означава наистина много за нея и я цени изключително много.

Още преди да изгрее звездата на Ивана, двете работят заедно. Дори колегите им се чудят как за толкова години не са се разделяли нито веднъж и са все така сплотени.

Изпълнителката написа трогателен пост, посветен на нейната дружка и колежка по повод Стефановден.

В обръщението си тя дори я нарича своя сестра. Ивана пише, че никога няма да спре да й пожелава да е винаги здрава, името й да се произнася с много обич и да отваря всички врати.

Изпълнителката не крие, че се възхищава на Стояна и е изключително горда с нея като музикант, майка и приятел. Тя допълва още, че нейната дружка е истински човек.

Пред най-близките си Ивана споделя, че през годините със Стояна се карали и са си казвали, че повече няма да работят заедно. Но винаги им е минавало и са си прощавали. Но и до днес в работата намират за какво да се скарат. Но за сметка на това в живота се чувстват като истински сестри, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.