Вижте каква красавица е наследницата на Цеци Красимирова

0

Цеци Красимирова показа наследницата си

Цеци Красимирова предизвика истински фурор в социалните мрежи, показвайки дъщеря си

Очарователната Цеци Красимирова зарадва последователите си в мрежата, позирайки в компанията на своята дъщеря. От фотосите става ясно, че младата дама е пълно копие на красивата си майка.

Само преди година Джудит изненада родителката си с новината, че скоро ще мине под венчило. Тя съобщи вестта на майка си, малко след като получи диамантен пръстен от своя любим. Но сватбата така и не състоя. Вероятно влюбените са били принудени да отложат тържеството заради пандемията от коронавирус, пише show.blitz.bg.

От няколко месеца Цеци Красимирова управлява новата фабрика на съпруга си в Испания. Той планира до две години да разшири бизнеса си в Европа, откривайки още една фабрика в Северна Македония.

Не е тайна, че той е най-големият производител на медицинска марихуана отвъд Океана. Милиардерът често пътува до САЩ, където е съсредоточена голяма част от бизнеса му. Той започва да се занимава с това още на 19 години, когато попада в обсега на ФБР. Но към днешна дата може да се похвали с успешен легален бизнес.

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.