Ето какво свързва Денис Теофиков и Мария Бакалова Преглеждания: 756

0
Оценете този post

Оказа се, че между тях двамата има нещо общо

Талантливият Денис Теофиков, който без време си тръгна от този свят, се оказа в една класация с младата актриса Мария Бакалова. Тя може да бъде открита в платформата за видеосподеляне Vbox7. В нея има две основни категории. Едната е за топ 100 на най-гледаните видеоклипове, а другата за класацията на 100-те най-четените статии през 2021 година.

Едва ли за някой ще е изненада, че първи две места във видеокласацията са за новини, които са свързани с коронавируса. След тях е видеото с драматичните признания на Меган Маркъл, които разтърсиха кралското семейство.

Сред родните знаменитости в класацията на челно място се нареждат видеата с Мария Бакалова, Лорина Камбурова, Денис Теофиков, Александра Петканова.

С най-много видеа е форматът „Игри на волята“, а някои от участниците на формата попадат в класациите за най-четени статии.

На челни места във видео класациите са видеа от обичаните формати „Маскираният певец“, „Като две капки вода“, „Един за друг“ , „Забраненото шоу на Рачков“, пише БЛИЦ, позовавайки се на „Монитор“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.