Явор Бахаров пак се върна в Банско (Вижте тук) Преглеждания: 826

Явор Бахаров пак се върна в Банско сн. hotarena.net
1
Оценете този post

Явор Бахаров е категоричен, че държавата трябва да ограничи хората и те да не се качват пияни в колите си

Явор Бахаров пак е в Банско. В началото на февруари ще се навършат 2 години, откакто бе заловен да шофира пиян и дрогиран в зимния курорт. Явно актьорът не свързва споменът за този кошмар директно с града, защото в понеделник се снима ухилен и доволен на ски на връх Тодорка, писа „Уикенд“.

Малкият брат Бахаров се отдаде на зимна ваканция дни след като срази с изказване в „Шоуто на Николаос Цитиридис“. Актьорът съзря вина в държавата за многото пияни шофьори у нас.

Изненадващо, но тъкмо Явор, който имаше щастието в края на юни Благоевградският окръжен съд да промени ефективната присъда на Районен съд – Разлог в условна, смята, че държавата не прави достатъчно, за да ограничи нарушенията.

„Горе-долу се оказва, че 10 000 човека на година са хванати с алкохол и аз, Андре и други сме едни, които са по-известни. И така излизаме на повърхността, но това е сериозен проблем“, смята Бахаров.

Основният проблем, съгласен е той, е че хората се качат в колите си пияни. „Но държавата трябва да направи така, че да ограничи тези хора или да ги заплаши така, че да знаят, че като се качат, че могат да загубят много“, заяви Явор, с което предизвика вълна от възмущение.

Водещият Николаос Цитиридис като че изглеждаше изненадан, защото веднага констатира, че актьорът май не се е чувствал достатъчно заплашен. Явор призна, че се среща с психолог, който му е назначен от държавата – инспектор Атанасова.

Явор Бахаров пак се върна в Банско сн. hotarena.net
Явор Бахаров пак се върна в Банско сн. hotarena.net

След редицата изпитания, Бахаров все пак изживява подем в кариерата. Не било вярно, че бил изгонен от Театър на българската армия заради дрога и алкохол. От 10 години работи в този театър и се кълне, че не е паднало нито едно представление заради него, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар
  1. бяло прахче казва

    а дали е смръкнал нещичко?

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.