Съпругата на Стивън Сегал го попиля след подкрепата му за Путин: И в Холивуд си беше трагедия!

Бившата съпруга на Стивън Сегал го попиля сн. Туитър
0

Бившата съпруга на Стивън Сегал го попиля

Американската актриса и бивш супермодел Кели Леброк попиля бившия си съпруг Стивън Сегал. Тъмнокосата красавица не се въздържа и докато даваше интервю за „Page Six“, в което разказа за брака си с бившия си съпруг Стивън Сегал, разкри и други скандални истории от живота им.

„Съжалявам за този човек“, каза 61-годишната актриса по повод Сегал. Тя коментира твърденията и за тормоз върху жени и обществената подкрепа, която оказва на руския президент Владимир Путин. Именно това го превърна в толкова противоречива фигура.

„Мисля, че той е просто много тъжен човек и е това, което бих нарекла холивудска трагедия“, каза Кели. Тя смята, че предполагаемият тормоз над Сегал през детството му е допринесъл за поведението и действията му по-късно в живота.

„Вярвам, че е бил малтретиран сериозно през детството си. Бил е много плах, слаб и предполагам, че хората, които се държат така на тази възраст, в крайна сметка губят много от себе си в процеса на стареене, добавя тя.

Леброк каза и добави, че „му пожелава всичко най-добро“. Двамата се ожениха през 1987 г., като от брака си имат три деца – две дъщери – Аналис и Айрис и син Доминик. Бившата двойка се запознава по време на пътуване до Япония. „Говорих със Стивън няколко пъти по телефона, но в началото опитах да го отблъсна“, обясни Кели, която по-късно се съгласява да отиде на среща с него, пише Time.mk, цитирайки tochka.com.mk.

Бившата съпруга на Стивън Сегал го попиля сн. Туитър
Бившата съпруга на Стивън Сегал го попиля сн. Туитър

„Когато най-накрая се съгласих да изпия едно питие с него и той дойде до стаята ми, изглеждаше красив, строен и говореше свободно японски. Умееше да прави акупунктура и хиромантия, пееше и свиреше на китара и барабани и знаеше как да рисува“, спомня си Кели. „Изглеждаше, сякаш няма нищо, което да не може да направи“. Кели и Стивън се разведоха през 1996 г., а Леброк каза, че заради бурния им развод, дълги години странила от публичност.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.