Ким Кардашиян събра Кание с новия си на Коледа: Не искам драми по празниците! Преглеждания: 630

0
Оценете този post

Ким Кардашиян събра Кание Уест с новото си гадже

 

Само преди броени седмици Кание Уест заяви, че е готов на всичко, за да си върне Ким Кардашиян и семейството им обратно. Явно тази саможертва включва толкова невероятни неща, че чак е странно. А именно – да се събере дори с новото й гадже.

Ким и Кание решиха, че разводът е най-добрият вариант за тях, защото, както твърдят, между тях има непреодолими различия. Кардашиян каза на децата си, че обича баща им, но трябва да се разделят

Риалити звездата обаче се опитва да поддържа приятелски отношения с бившия си съпруг. И много приятели на звездата твърдят, че тя прави това изключително заради четирите му деца: Норт (8), Чикаго (3), Псалм (2) и Сейнт (6).

Но поддържането на добри отношения с Уест прави нещата още по-трудни, особено сега, когато Ким има връзка с актьора Пийт Дейвидсън, 28-годишен.

И за да е още по-странно, Ким покани Кание, както и новото си гадже  Пийт на традиционното коледно парти на майка си Крис Дженър.

„Не искам никаква драма по повод събирането ни“, каза Кардашиян, която наскоро възобнови контактите си с бившия си съпруг, след като Уест многократно я молеше да се върне, пише hashtag.mk.

„Кание не е добре дошъл на партито, новсе пак е част от семейството“ – казаха приятелите на звездата и добавят, че Ким е фокусирана върху отношенията им изключително заради децата.

„В момента им е трудно дори да са заедно в една стая“  – допълват приятелите на риалити звездата.

Ким поканила Дейвидсън за морална подкрепа, но подчертала изрично, че не иска драми между бившия и настоящия си партньор.

Ким Кардашиян събра Кание Уест и новото си гадже сн. Инстаграм
Ким Кардашиян събра Кание Уест и новото си гадже сн. Инстаграм

Припомняме ви, че Ким и Кание решиха, че разводът е най-добрият вариант за тях, тъй като, както твърдят, между тях имало непреодолими различия. Кардашиян каза на децата, че обича баща им, но трябва да се разделят.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.