Помирение, а? Кралицата игнорира Меган и Хари (Елизабет II похвали Кейт и Уилям и нито дума за бегълците )

Гласувайте за статията

Елизабет II показа кои са любимите й внуци и с кои не копнее са се види навръх Коледа

 

Кралицата на Великобритания направи своето традиционно коледно обръщение към нацията. В трогателното си слово Елизабет II сподели колко й липсва заразителния смях и палавия огън в очите на принц Филип.

Това е първата Коледа, която тя ще посрещне без съпруга си, който се спомина през април тази година.  Тя също подчерта колко е горда с неговите постижения.

Монарха призна, че херцогът на Единбург е един от първите радетели за опазването на околната среда. Като отбеляза, че принц Уилям и Кейт продължават полезното му дело: „Горда съм, че работата на Филип е поета от най-големия ни син Чарлз, внука ни принц Уилям и те имат пълната подкрепа на съпругите си Камила и Катрин.”

Традиционното коледно обръщение на Елизабет към нацията

Всъщност  в поздравителната й реч нямаше нито една дума за Меган и Хари. Които също тръбят, че са защитници на околната среда.

Естествено, обществена тайна е, че след скандалното интервю при Опра, където Меган Маркъл обвини кралското семейство в расизъм отношенията межди двореца и бегълците се влошиха.

Кралицата игнорира непокорните си роднини

Много от феновете, които подкрепят непокорните роднини се надяват на примирие между червенокосия принц и семейството му. Но явно баба му Елизабет II отдавна не изпива копнеж да се събере с двойката. Нейните фаворити сега са Кейт и Уилям, предават от graziamagazine.ru.

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар