Хороскоп за 26 декември, неделя – от Везни до Риби Преглеждания: 238

0
Оценете този post
Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ВЕЗНИ

Днес се концентрирайте върху съществените неща и не се тревожете за дреболии. Притеснени сте от това, че нямате контрол върху събитията и не можете да им повлияете. Това затруднява фокусирането върху тези въпроси, чийто успешен резултат зависи само от вас. За щастие наблизо има човек, който ще ви подскаже правилните насоки.

СКОРПИОН

Задава се един страхотен ден за запознанство или среща с човек, на когото бихте искали да се харесате. Единственото нещо, което трябва да избягвате, е смесването на романтични и бизнес интереси. Със сигурност ще останете разочаровани. Парични постъпления ще ви дадат възможност да изненадате близките си.

СТРЕЛЕЦ

Още от сутринта ще ви споходят страхотни идеи. Със сигурност няма да е възможно да ги приложите незабавно, но ще имате достатъчно време да ги обмислите и обсъдите. Следобедът е добър за комуникация. Може да говорите за важни неща и да намерите решения на въпроси, предизвиквали разногласия.

КОЗИРОГ

Каквото и да се случи днес, вие трябва да запазвате хладнокръвие, да взимате информирани решения и да не се поддавате на провокации. Денят е подходящ за разговори за работа, обсъждане на професионални планове. Вечерта е времето за важни дискусии. Може би ще чуете думи, които сте чакали доста време.

ВОДОЛЕЙ

Очертава се един страхотен ден за справяне с всякакви финансови проблеми. Ще има възможност да направите добри покупки и да сключите сделки, които ще ви донесат печалба. Ще успеете да решите важни работни въпроси и да поемате трудни задачи. Бързо ще се ориентирате в неприятни ситуации и ще знаете как да действате.

РИБИ

Опитайте се да не се притеснявате, дори ако нещо се обърка. Този ден може да ви донесе неприятни изненади, но ще са дребни, поради което не си струва да се разстройвате или излишно да се тревожите. Във важните неща имате късмет. Днес подкрепата на вашите близки ще бъде особено важна за вас.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.