Хороскоп за 26 декември, неделя – от Овен до Дева Преглеждания: 231

0
Оценете този post
Хороскоп, публикуван във вестник „Марица“

ОВЕН

Добронамереното отношение към останалите прави добро впечатление. Днес ще имате повече неща за вършене, но ще получите значително съдействие. Въпреки че не всичко ще се получава според плана, вие ще успеете да се справите. Денят е чудесен за среща с приятели.

ТЕЛЕЦ

Очертава се един забързан, натоварен и много непредсказуем ден. Често ще трябва да решавате няколко проблема наведнъж и в същото време да се справяте със сложни задачи, които са били извън силите на другите, както и да поправяте чужди грешки. За сметка на това денят е благоприятен от финансова гледна точка.

БЛИЗНАЦИ

Задава се един страхотен ден за обсъждане на важни въпроси в неформална обстановка. Идеите ще хвърчат една след друга, а и подкрепа няма да ви липсва. Ще имате възможност да получите полезна информация. Препоръчително е да не я споделяте с никого. Днес привличате повече внимание към себе си и се наслаждавате от това.

РАК

Неблагоприятен ден във финансово отношение, затова внимавайте с парите. Днес сте склонни да бъдете по-лекомислени от обикновено и може да похарчите значителна сума, без да е необходимо. Преди да правите големи покупки, консултирайте се с хора, на чието мнение и вкус имате доверие. Успехът в работата се оказва по-лесен, отколкото сте очаквали.

ЛЪВ

Вие сте толкова уверени в способностите си, че дори поемате онова, което всички останали смятат за невъзможно. И за изненада на другите постигате желания резултат и то доста бързо. И това не е само въпрос на късмет. Правилно оценявате ситуацията и бързо разбирате как е най-добре да действате.

ДЕВА

Вие сте толкова уверени, че може да убедите всеки в своята правота. Не би било излишно от време на време да се вслушате в мнението на тези, които не са съгласни с вас. Такива хора понякога дават страхотни съвети и посочват неща, които не сте забелязали преди. Денят, макар и почивен, е добър от бизнес гледна точка.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.