Светлана Гущерова спи в хотел за 10 бона на нощ (Още разкрития) Преглеждания: 511

Светлана Гущерова спи в хотел за 10 бона на нощ сн. Инстаграм
0
Оценете този post

Светлана Гущерова посрещна рождения си ден във Виена

Светлана Гущерова посрещна рождения си ден във Виена. Там тя се наслади на специално меню – торта от шоколад и гъши дроб. С това се похвали самата Светлана. В социалната мрежа тя показа записи от луксозен ресторант, в който я е водил мъжът й Християн Гущеров.

Мис Плеймейт 2009 навърши 34 години, а празникът й е бил отбелязан стилно и скъпо като в холивудски филм, пише „Уикенд“. Г-жа Гущерова е нощувала в хотел, в който цената на нощувките може да мине 10 000 лева. Иначе Светлана е родена в покрайнините на Търговище и крие бедно и мизерно детство.

Гущерова се фръцка, че е остаряла в още една година във Виена, а мъжът й я е водил на любимия й коледен базар там. Засега остава тайна какво си е купила оттам. Но тя с готовност показа как сервитьорът в един от най-луксозните ресторанти в австрийската столица компетентно обяснява на чист български език състава на тортата, която Светлана е похапнала за личния си празник.

Рецептата била специално създадена за този ресторант от главния готвач. Най-долния блат на лакомството бил от шоколад, приготвен със захар. Върху него имало парченца гъши дроб, обвити в слой от пастет от гъши дроб, чийто вкус, по думите на сервитьора, леко се различавал от този на парчетата. Върху този разкош бил монтиран пласт от кайсии, а най-отгоре – желе от сладко вино.

Гущерова се похвали и с хотелската стая, в която са отседнали с Християн. Хотелът се намира в центъра на Виена, срещу сградата на една от най-посещаваните опери в света. Нощувката в хотела по това време на годината върви над 1600 лева за обикновена стая, а за апартаментите с хубава гледка и тераса минава 10 000 лева.

Светлана Гущерова спи в хотел за 10 бона на нощ сн. Инстаграм
Светлана Гущерова спи в хотел за 10 бона на нощ сн. Инстаграм

В цената е включена превъзходна закуска, с която Светлана също не пропусна да се похвали, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.