Срам! Меган и Хари фотошопирали коледната си картичка!? (Вижте как ги разобличиха) Преглеждания: 5299

0
Оценете този post

Херцозите на Съсекс бяха обвинени, че са използвали фотошоп за коледната си картичка

Меган и Хари публикуваха поздравителната си картичка за Коледа. Която бе очаквана с голям интерес от феновете им. На нея те за първи път показаха дъщеря си Лилибет. Но почитателите им останаха разочаровани.

Фотото, което се появи доста късно в Инстаграм предизвика объркване даже сред най-върлите им почитатели. Бдителните фенове веднага забелязаха някои несъответствия на кадъра и обвиниха херцозите, че са го фотошопирали.

Разгорещен спор предизвика палеца на Маркъл, който изглежда необикновено дълъг. А някои забелязват, че косата на сина им Арчи е прекалено буйна и може би е добавена в последствие.

Херцозите на Съсекс сякаш са абонирани за скандалите в социалната мрежа

На фотото косата на хлапето е почти същата като тази на баща му, което според потребителите на социалната мрежа е невъзможно, освен ако не е обработена с Фотошоп.

В туитър коментарите са направо унищожителни спрямо бившата кралска двойка: „Те фотошопиха косата на Арчи, промениха цвета му и добавиха коса на плешивия му баща.“, „“Срамота, това е недостойно“, „Насладете се, това е сложен Photoshop, малкия имаше кестенява коса доскоро.“, са само част от реакциите в мрежата, предават от slobodenpecat.mk.

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.